Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe participatie in Sigaarlijn.nl

Datum nieuwsfeit: 29-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bericht voor de pers

Nieuwe participatie in Sigaarlijn.nl

Almere, 29 september 2000 Sigaarlijn.nl, dat dit voorjaar succesvol van start is gegaan met de dienstverlening in zakengeschenken met een persoonlijke boodschap, kent een nieuwe aandeelhouder, de participatiemaatschappij Berk Partners. Met de kapitaalinjectie zal Sigaarlijn.nl, zich voornamelijk voorbereiden op de eerste activiteiten in het buitenland. Algemeen directeur Wouter Verkerk van de Sigaarlijn verwacht dat de internationalisatie in de loop van volgend jaar daadwerkelijk zijn beslag krijgt.

Berk Partners is een onafhankelijk participatiefonds met een vijftigtal ondernemers en oud-ondernemers als aandeelhouder. Het fonds richt zich hoofdzakelijk op investeringen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie