Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 29-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Dienst Korpsleiding
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5414881
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 29 september 2000

Getuige voorkomt diefstal uit auto Gouda Een onbekend gebleven getuige heeft op donderdagavond omstreeks 19.00 uur een diefstal uit een auto op de Lekkenburg weten te voorkomen. De getuige zou hebben gezien dat twee jongens na de inbraak weg wilden fietsen met de buit in de hand. Hij kon voorkomen dat het gestolen goed, een lap top, werd meegenomen, maar moest het tweetal laten gaan. De jongens ontkwamen te voet aan de optredende getuige. De 'buit' werd door de getuige teruggegeven aan de eigenaar. De politie wil graag in contact komen met deze onbekend gebleven getuige.

Diefstal uit woning Nieuwerkerk a/d Ijssel Een 35-jarige man heeft aangifte gedaan van diefstal uit zijn woning aan de Lek. Vermoedelijk werd de inbraak gepleegd op vrijdag 29 september tussen 00.00 uur en 06.00 uur. De insluiper(s) wist(en) zich toegang tot de woning te verschaffen door inklimming. Weggenomen zijn onder andere een portemonnee, diverse pasjes, een fotocamera, mobiele telefoons, autosleutels, een horloge en een geldbedrag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie