Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Milieu prijsvraag provincie Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 29-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort

ptember 2000

Milieu prijsvraag Provincie

Wie gaat meedingen naar de Milieuprijs 2000? Tot en met 29 september kunnen deelnemers zich aanmelden bij de Provincie Utrecht. De winnaar krijgt een bedrag van fl. 10.000,-- en moet deze prijs besteden aan nieuwe milieu-investeringen.

Denkt u dat uw bedrijf (Midden- en Kleinbedrijf) of instelling (uit de non-profit sector) zich verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van mobiliteit, landbouw, afvalstoffenbeleid of bodembeleid? Meldt u zich dan - met korte motivering- aan bij de Provincie Utrecht, Platformgroep Milieuprijs, Postbus 80300, 3508 TH Utrecht. Onder kandidaten uit de non-profit sector vallen onder meer bejaardenhuizen, herstellingsoorden, scholen, opleidingsinstituten en belangenorganisaties.

Voor inlichtingen kunt u bellen met de heer W. Leemans van de Provincie Utrecht tel. (030) 2583642 of de heer R. den Hartog, tel. (030) 2583648. De uitreiking van de milieuprijs is eind november.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie