Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Levensloopplanning onderwerp CDA-vrouwendag

Datum nieuwsfeit: 30-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Conferenties

Het CDA heeft het jaar 2000 uitgeroepen tot Jaar van de generaties. Nieuwe ontwikkelingen, zowel in demografische zin als de wijze waarop mensen hun levensloop vorm willen geven, bieden nieuwe mogelijkheden en kansen om de solidariteit tussen generaties vorm te geven.

De CDA-Vrouwen (CDAV) hebben in dit kader Levensloopplanning als onderwerp van hun ledendag gekozen, met als ondertitel: Weten wie de moderniseringsverliezers zijn betekent winst.
De vanzelfsprekendheid van een traditionele levensloop raakt langzamerhand op de achtergrond en maakt plaats voor individuele keuzevrijheid. De effecten van de keuzes die men maakt zijn echter niet altijd helder ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie