Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Drechtsteden Internetkrant van start

Datum nieuwsfeit: 01-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Drechtsteden Internetkrant van start

GIESSENBURG / DRECHTSTEDEN - Peter Donk Productions te Giessenburg start met ingang van 1 oktober een tweede commerciële internetkrant. De Alblasserwaard Internetkrant (www.alblasserwaard.net) krijgt een 'zusje' in de Drechtsteden Internetkrant (www.drechtsteden.net).

De plannen lopen geheel in de lijn der verwachting. "Een jaar na de start van de eerste regionale krant voor de Alblasserwaard op internet mag gesproken worden van een succes! De reacties zijn positief. Veel land- en streekgenoten en zelfs velen buiten Nederland bezoeken regelmatig onze site, die elke dag voorzien wordt van het laatste nieuws. Dat is de kracht. We laten zien actueel te zijn en schromen niet meerdere updates per dag uit te voeren", zegt eigenaar journalist-programmamaker Peter Donk.

De Drechtsteden Internetkrant is net als de andere site gerealiseerd door Ton Kroon uit Sliedrecht. Naast het accent op het laatste actualiteiten op nieuws- en sportgebied, biedt de site onder meer regionale weers- en verkeersinfo, tientallen links, foto's uit de regio Drechtsteden en maakt u iedere maand kans op een dagtocht naar Parijs in een prijsvraag. Peter Donk Productions beschikt over meerdere domeinnamen en heeft ook daar plannen mee voor de komende jaren.

Tot de Drechtsteden worden gerekend de gemeenten Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht, Dordrecht, Heerjansdam, Zwijndrecht, 's-Gravendeel en Hendrik-Ido-Ambacht. Als standplaats wordt aangehouden Giessenburg, waar reeds de andere redactie is gevestigd. De Drechtsteden Internetkrant is redactioneel bereikbaar per e-mail op (redactie@drechtsteden.net) .

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie