Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Genoeg nieuwe stijl, non-glossy lifestyle magazine

Datum nieuwsfeit: 01-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
GENOEG NIEUWE STIJL, HET ENIGE NON-GLOSSY LIFESTYLE MAGAZINE VAN NEDERLAND

Sinds de recente overname van het blad GENOEG is hard gewerkt aan een transformatie van dit bekende blad (o.a. te zien aan de nieuwe voorkaft). Natuurlijk blijft GENOEG hét forum voor enthousiaste consuminderaars om uit het leven gegrepen bespaartips en ervaringen uit te wisselen. Maar GENOEG nieuwe stijl biedt meer en graaft dieper.

De website van GENOEG (www.dds.nl/~zuinigst/html/genoeg.html) is uitgebreid met zo'n zeventig online artikelen uit alle tot nu toe verschenen nummers, handig op onderwerp gerangschikt. Bij elk nieuw te verschijnen nummer is de gehele inhoudsopgave online te vinden, plus drie artikelen.

Bijvoorbeeld uit het zojuist verschenen nummer 22: Het spraakmakende artikel 'Waarom zijn zo weinig vrouwen miljonair?' Waarin deze kwestie tot op het bot wordt uitgezocht. Evolutiebiologen treden in het strijdperk. Zijn mannen dan toch slimmer dan vrouwen? Of gewoon grotere uitslovers?
www.dds.nl/~zuinigst/html/vrouwen_miljonair_.html

'Beknibbelen op een uitvaart - dat gaat te ver' Hoewel... hoe meer je zelf doet aan het afscheid van een gestorven geliefd persoon, hoe mooier en... goedkoper het wordt. Adviezen van een professionele uitvaartbegeleidster. www.dds.nl/~zuinigst/html/uitvaart.html

Lees verder een interview met 'geluksprofessor' Ruut Veenhoven. In GENOEG gaat hij dieper op de vraag naar geluk in. We wisten allemaal al dat je van veel geld niet gelukkig wordt, maar waarvan word je het dan wel? Waarom willen dan mensen nog steeds zoveel geld verdienen? En wat zou er met ons geluksgevoel gebeuren als de economie instortte?
www.dds.nl/~zuinigst/html/veenhoven.html

Ook in GENOEG 22: De macht van de marketing. Werken op het land. Donald Duck en de kwali-tijd. Lofdicht op de armoede van Herman Pieter de Boer. Iedere vrek heeft zijn gebrek. Het Consuminder ABC. En een boekbespreking: 'Eenvoud in overvloed'.

GENOEG: het lekkere blad voor iedereen die best een tandje minder wil, maar geen zin heeft om daaronder te lijden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

de hoofdredacteur: Lisette Thooft. Telefoon: 010-2850802. Email: (lthooft@xs4all.nl)

de (nieuwe) uitgever van GENOEG: Jan-Carel Diecken. Telefoon: 070-3225755. Email: (info@mirananda.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie