Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitstel toelating commerciële voorlichters tot NVJ

Datum nieuwsfeit: 01-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Vereniging van journalisten

Uitstel toelating commerciële voorlichters

Moeten commerciële voorlichters lid kunnen worden van de NVJ? De verhitte discussie waarin meer wanklank dan bijval klonk, werd niet afgesloten met een stemming. Eerst zal het debat breder gevoerd moeten worden, vond NVJ-voorzitter Ron Abram.

Het voorstel aan de leden van de Verenigingsraad was om naast voorlichters, werkzaam bij overheidsinstellingen en non-profitorganisaties, ook commerciële voorlichters toe te laten tot de vereniging. Aanleiding was een recente lidmaatschapsaanvraag. In Denemarken zijn commerciële voorlichters wel toegelaten tot de journalistenvereniging, die een vergelijkbare organisatiestructuur als de NVJ kent. De ervaringen zijn ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie