Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Discussieavonden over polderwegen Midden-Delfland

Datum nieuwsfeit: 02-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delft

DISCUSSIEAVONDEN OVER POLDERWEGEN MIDDEN-DELFLAND

Met de gemeenten Rotterdam (Overschie), Schiedam, Schipluiden en Vlaardingen organiseert Delft begin oktober een discussieavond voor aanwonenden van de polderwegen in Midden-Delfland. Belang-hebbenden kunnen op deze avond hun mening geven over mogelijke oplossingen om het sluipverkeer op de polderwegen te weren.

De problemen op de polderwegen worden veroorzaakt doordat auto-mobilisten deze wegen veelvuldig gebruiken als sluiproute. Dit intensieve gebruik leidt tot overbelasting van de polderwegen en verkeersonveilige situaties. Het afgelopen jaar is de hoeveelheid sluipverkeer sterk toe-genomen. Dit is voor de genoemde gemeenten en voor de gemeente Maasland, die ook bij het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie