Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Raadsvergadering gemeente Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 02-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Raadsvergadering 2 october

De vergadering van de gemeenteraad van Capelle aan den IJssel vindt plaats op maandag 2 oktober 2000 in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111. De raadsvergadering begint om 20.00 uur.

Spreekrecht
Het spreekrecht biedt u de mogelijkheid voorafgaand aan de raadsvergadering de gemeenteraadsleden toe te spreken. Wilt u spreken over onderwerpen die op de agenda van de raadsvergadering staan, dan moet u dat melden aan de voorzitter van de raad. Dit kan tot 12.00 uur op de dag van de vergadering. U kunt dit mondeling doen via het Informatiecentrum, telefoon: 284 84 84. Of schriftelijk. Het postadres is: de burgemeester van Capelle aan den IJssel, t.a.v. het hoofd Facilitaire Diensten, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel. U kunt uw brief ook afgeven bij de receptie van het gemeentehuis.

Op de agenda staat onder andere:

* Voorstel tot het vaststellen van de Procedure openbare inschrijving op de overheidssubsidie Regeling uitbreiding kinderopvang en buitenschoolse opvang;

* Voorstel inzake Bereikbaarheidsoffensief (Stads)Regio Rotterdam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie