Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Topfilms van De L'Elysee en Regency Enterprises op CineNova

Datum nieuwsfeit: 02-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Topfilms van De L'Elysee en Regency Enterprises op CineNova

Amsterdam, 1 oktober 2000 CineNova, het filmkanaal, heeft exclusieve overeenkomsten afgesloten met filmdistributeurs De L'Elysee en Regency Enterprises.

CineNova is zeer verheugd het uitgebreide filmaanbod van deze gerenommeerde productiemaatschappijen te programmeren. Dit aanbod maakt het mogelijk om een grote verscheidenheid aan kwaliteitsfilms op het het filmkanaal CineNova aan te bieden en te blijven garanderen.

De overeenkomst met De L'Elysee behelst 35 filmtitels met veel Europese en Amerikaanse toptitels. De volgende titels maken onder andere deel uit van de overeenkomst: Crouching Tiger, Hidden Dragon (Yun-Fat Chow) van Ang Lee (heeft prijzen gewonnen Film Festival in Cannes en in oktober in première op het Festival in Gent); The 51st State (Samuel L. Jackson); Under Suspicion (Morgan Freeman en Gene Hackman); The Watcher (Keanu Reeves en James Spader); Dancing in the Dark (Antonio Banderas); Rules of Engagement (Tommy Lee Jones, Samuel L. Jackson); The Contender (Gary Oldman en Jef Bridges) en In the Mood for Love (ook bekend van Bejing Summer).

Het filmaanbod van Regency Enterprises bevat maar liefst 25 topfilms die binnenkort bij CineNova op het kanaal te zien zijn. CineNova start in december met de kaskraker Entrapment (Sean Connery en Catherine Zeta-Jones). Volgende jaar zijn onder andere de volgende films te zien Fight Club (Brad Pitt en Edward Norton), A Midsummer Night's Dream (Michelle Pfeiffer en Kevin Kline) en Pushing Tin (John Cusack en Angelina Jolie).

CineNova biedt 24 uur per dag doorlopend kwaliteitsfilms zonder reclame of onderbrekingen voor een vast maandbedrag. Het kanaal biedt naast bekende kaskrakers als Stepmom, Existenz, 8MM, Holy Man, The Blair Witch Project films uit Europa en de rest van de wereld. Een breed genre wordt aangeboden zoals komedies, actiefilms, romantische films. CineNova is verkrijgbaar via de kabelmaatschappijen UPC en Mediakabel (Mr. Zap) en binnenkort ook via andere kabelmaatschappijen. CineNova is een joint venture van Sony Pictures Entertainment, Buena Vista International Television en UPC.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie