Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Management Share NV start EDCOSS BV

Datum nieuwsfeit: 02-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Management Share NV start EDCOSS BV

Amsterdam, 2 oktober 2000 - Management Share heeft de activiteiten van haar werkmaatschappijen Europa Data Consult BV (EDC) en COSS Holland BV gebundeld onder de naam EDCOSS BV. Aangezien de diensten van beide ondernemingen elkaar aanvullen en deels overlappend zijn, is tot dit samengaan besloten. Naast de samenvoeging zijn ook de activiteiten op het gebied van kantoorautomatisering van iSHARE, een andere dochter van Management Share, in de nieuwe onderneming opgenomen.

EDC heeft specifieke expertise op het gebied van technische infrastructuren, geavanceerde software-ontwikkelingsmethoden, alsmede migratie en integratie van informatiesystemen. COSS is een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie