Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Deel parkeergarages Zoetermeer voor publiek open

Datum nieuwsfeit: 02-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Deel parkeergarages Engelandlaan en Frankrijklaan vanaf 2 oktober voor publiek open

In de parkeergarages onder het stadhuis zijn vanaf 2 oktober 25 parkeerplaatsen beschikbaar voor het publiek. Voorheen waren op werkdagen de parkeergarages aan de Engelandlaan en Frankrijklaan enkel toegankelijk voor abonnementhouders. In de weekeinden en op koopavond kon het publiek er wel gebruik van maken.

Naar aanleiding van reacties uit het publiek en vragen in de gemeenteraad is er een steekproef gehouden over het feitelijk gebruik van de garage. Het blijkt dat er sprake is van een structurele leegstand van 25 parkeerplaatsen. Daarom hebben Burgemeester en Wethouders besloten dat deze parkeerplaatsen voortaan beschikbaar zijn voor publiek. Voor deze 25 parkeerplaatsen gelden dezelfde regels als in de andere parkeergarages in het Stadshart.

Het aantal van 25 parkeerplaatsen is gebaseerd op een steekproef. Eind dit jaar wordt gekeken of het aantal vrijgegeven parkeerplaatsen en de gebruiksfrequentie nog goed op elkaar zijn afgestemd.Gemeente Zoetermeer © October 2000

Last update: 2 October 2000 (10:14)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie