Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe riolering Diepeweg Hilversum

Datum nieuwsfeit: 02-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Nieuwe riolering Diepeweg

De laatste tijd is er flink gewerkt in de Diepeweg. Werden eerst de water- /gasleiding en de electrakabels onder handen genomen, nu is de riolering, die in slechte staat is, aan de beurt. Een aannemer gaat in opdracht van de gemeente de riolering vernieuwen.

Naar verwachting begint de aannemer in de week van 2 oktober met de werkzaamheden. Hoogst waarschijnlijk kost het de aannemer zes weken om de klus te klaren.

Zodra de nieuwe riolering er ligt, wordt de weg tijdelijk bestraat. Er wordt gewacht met de definitieve bestrating totdat de parkeerplaats Naarderstraat en het kantoor van Gemeentewerken af zijn. Het bouwverkeer, ten behoeve van deze twee projecten, zou namelijk het nieuwe wegdek teveel kunnen beschadigen.

Niet parkeren
Tijdens de rioleringswerkzaamheden kan het voorkomen dat bewoners/bezoekers `s avonds niet bij het huis kunnen parkeren. Wegomleidingen zijn gedurende deze periode niet nodig.

Rioolaansluiting
Voor het aanvragen van een aparte rioolaansluiting (huishoudelijk afvalwater) en voor nadere informatie over huisaansluitingen in het algemeen kunnen bewoners/gebruikers van de panden contact opnemen met de heer A. de Vos van de dienst Gemeentewerken op telefoonnummer 629 29 18.

Informatie
Voor nadere informatie over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de coördinator de heer J. van Roekel, telefoonnummer 629 26 58 of met de opzichter, de heer P. Vlug, bereikbaar op telefoonnummer 622 02 74. Beiden zijn werkzaam bij de dienst Gemeentewerken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie