Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Interactieve quiz `Webstrijd' bij NET 5

Datum nieuwsfeit: 02-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NET5

Persberichten

KANDIDATEN STRIJDEN VIA INTERNET

`WEBSTRIJD': CREATIEF BREIN HAYE VAN DER HEYDEN PRESENTEERT PITTIGE INTERACTIEVE KENNISQUIZ

`WEBStrijd', vanaf 2 oktober elke werkdag tussen 20.00 en 20.30 uur op NET 5.
`WEBStrijd' is de nieuwe spectaculaire interactieve quizshow van NET 5. In deze baanbrekende op werkdagen uitgezonden quizshow neemt één studiokandidaat het op tegen thuiskandidaten, die met een eigen webcam live via ISDN met de studio zijn verbonden. De presentatie van `WEBStrijd' is in handen van creatief brein Haye van der Heyden.

De indrukwekkende, maar vooral ook intelligente kennisquiz `WEBStrijd' gaat verder dan de huidige spelletjesprogramma's. Niet alleen de studiokandidaat en thuiskandidaten binden tijdens dit interactieve programma de strijd met elkaar aan. Duizenden internetspelers kunnen 24 uur per dag op de `WEBStrijd' internetsite (www.sbsnet.nl.) een zogenaamd `WEBStrijdspel' spelen. De beste spelers van de site worden uitgenodigd om tijdens de uitzending online mee te spelen in de `WEBStrijd' internetshop. Naast de studiokandidaat en de drie thuiskandidaten speelt dus een groep geselecteerde kandidaten in de internetshop online alle vragen mee. De beste onlinespelers winnen niet alleen een geldbedrag, ze maken ook nog kans om thuiskandidaat te worden. De beste thuiskandidaten kunnen op hun beurt weer studiokandidaat worden.

Het doel van de studiokandidaat is om tijdens de voorronde door alle drie de thuiskandidaten uit het spel te elimineren. Als dit lukt speelt de studiokandidaat namelijk verder in de finale om de Jackpot. Deze Jackpot is gevuld met al het geld dat de kandidaten tijdens het spel verloren hebben door het foutief beantwoorden van vragen.

Informatie over het programma `WEBStrijd' is vanaf de datum van uitzending ook te vinden op www.sbsnet.nl.
`WEBStrijd' wordt gemaakt door John de Mol Produkties in samenwerking met de BankGiroLoterij.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie