Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KNSB lanceert vernieuwde internetsite KNSB.nl

Datum nieuwsfeit: 02-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KNSB

KNSB lanceert vernieuwde internetsite KNSB.nl

Amersfoort, 2 oktober 2000

Vandaag heeft de KNSB haar vernieuwde Internetsite gelanceerd. Dè informatiebron voor de schaatssport in Nederland is met nieuwe opties uitgebreid en is in een geheel ander jasje gestoken. Zo is nu het ANP-Schaats-nieuws direct op de site te vinden èn te lezen, is er de mogelijkheid om via het internet kaarten te kopen voor de grote schaatsevenementen en is er een link naar het nieuwe schaatsspel Schaatspoule.nl. dat via het internet gespeeld kan worden. Ook nieuw is de zoekfunctie waarmee iemand die bijvoorbeeld de naam Gerard Kemkers invult, een overzicht krijgt van alle documenten in de KNSB-site waar zijn naam in voorkomt. Naast de vertrouwde links naar Live-internet, de SchaatsPas, recordoverzichten en de diverse disciplines zijn er nu ook directe links naar de SaraRanglijsten en het overzicht van kunstijsbanen. Daarmee is KNSB.nl ten opzichte van het vorige seizoen nu nog gebruiksvriendelijker, overzichtelijker, informatiever en actueler.

De KNSB was een van de eerste sportbonden die beschikte over een eigen internetsite en daarmee inspeelde op de mogelijkheden om via internet direct met haar leden en relaties te communiceren. Internet is als communicatiemedium niet meer weg te denken uit onze samenleving en het is dan ook de ambitie van de KNSB om de internetsite KNSB.nl uit te laten groeien tot hét betrouwbare startpunt voor de internetgebruiker die op zoek is naar informatie over de schaatssport. De internetsite KNSB.nl is daarom zodanig ingericht dat bezoekers snel en gericht alle actuele informatie geboden wordt en zij tevens actief geïnformeerd worden over alle producten en diensten van de KNSB.

Einde persbericht

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie