Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Regio Drenthe

Datum nieuwsfeit: 02-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Maandagmiddag 2 oktober 2000
16:54 maandag 2 oktober 2000

Ernest Zinsmeyer 0622 b662875

RODEN
Auto-inbraak
Zondagnacht is ingebroken in een geparkeerde auto aan de Geluklaan. Het slot was vernield. Uit de auto van een 28-jarige man uit Roden verdween een radio-cdspeler.

HOOGEVEEN
Auto-inbraak
In dezelfde nacht is ingebroken in een auto aan de Mantinghstraat. De 48-jarige eigenares mist de radio-cdspeler. Om binnen te komen is een ruit ingeslagen.

ASSEN
Auto-inbraken
Zondagnacht is een auto aan de Woerdes opengebroken. De 34-jarige eigenaar mist zijn radardetector. Een raam van de auto werd vernield. In de Van Houtenstraat overkwam een 31-jarige Assenaar hetzelfde. Hij mist een radio-cdspeler.

DALEN
Auto-inbraak
Zondagnacht is een auto aan de Wilgenstraat opengebroken. De 47-jarige eigenaar mist de radio-cdspeler, en een tiental cd's. Om binnen te komen werd een ruit ingeslagen.

NIJEVEEN
Honden tussen de schapen
Afgelopen zaterdag zijn ongeveer zeven schapen verwond door twee zwarte Labradors, die tussen de kudde van 47 schapen zijn aangetroffen. Dit gebeurde op het terrein op en rond het Kuiersbosje aan de Bramenweg. Een kudde die een eindje verderop liep, op het grondgebied van Overijssel, overkwam hetzelfde. De schapen zijn aangevreten en in het water terecht gekomen. De politie is op zoek naar de eigenaar van twee zwarte Labradors.

ASSEN
Tasjesroof
Maandagmiddag is een 68-jarige vrouw uit Assen beroofd van haar tas. Ze liep over de Oosterparallelweg, toen een man haar voorbijfietste en haar tas van de schouder rukte. De man, die reed op een rammelende fiets, had een slank postuur, rossig blond haar tot op de schouders, met een donkerblauwe of zwarte baseballpet.

COEVORDEN
Pantservuist vermist!
Vorige week is tijdens baggerwerkzaamheden in het Coevorderkanaal een pantservuist naar boven gehaald. Dit anti-tankwapen van ruim een meter lang is in overleg met de EOD op de walkant begraven, in afwachting van hun komst. Vandaag kwam de EOD langs om het voorwerp mee te nemen en tot ontploffing te brengen. Daar bleek echter dat de pantservuist door onbekenden was weggehaald. Mede namens de EOD verzoekt de politie DRINGEND om iedereen die hier iets van weet om contact op te nemen met de Meldkamer Drenthe, telefoon 0592 312345.
Dit voorwerp is levensgevaarlijk, vooral in ondeskundige handen!


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie