Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vinden.NL lanceert nieuwe channel: 'Big Brother Live'

Datum nieuwsfeit: 02-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT


- VINDEN.NL BIG BROTHER LIVE -

Rijssen, 2 oktober 2000

Vinden.NL lanceert een nieuwe channel, onder de naam 'Big Brother Live'.

Via 'Big Brother Live' kunnen bezoekers u 24 uur per dag live volgen waar andere Vinden.NL bezoekers naar zoeken. Vinden.NL heeft er voor gekozen om 'Big Brother Live' in twee versies uit te brengen, namelijk een gecensureerde en een ongecensureerde. De gecensureerde versie bevat geen zoektermen die niet geschikt zijn voor jonge internetters.

Standaard worden de laatste 20 zoekopdrachten weergegeven, hiernaast is het mogelijk een uitgebreidere lijst met zoekopdrachten te raadplegen, oplopend tot maximaal 100 zoekopdrachten.

Big Brother Live is te bereiken via:
www.vinden.nl/live/


- ALGEMENE INFORMATIE -

Vinden.NL is de meest gebruikte Meta-Zoekmachine van Nederland voor het nationaal en wereldwijd zoeken op internet. Wanneer een trefwoord wordt ingevoerd, worden de beste resultaten van diverse zoekmachines opgehaald. Via een geavanceerd selectiesysteem worden de resultaten gecombineerd en geanalyseerd. Overige diensten zijn onder meer Vinden.NL Live, waar de laatste zoekopdrachten van bezoekers te zien zijn, en het aanbieden van gratis internet. Partners van Vinden.NL zijn onder meer Scarlet Telecom, Ibazar, Scoot Nederland, Monsterboard.nl en Auto Trader.

Voor meer informatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie