Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ricardo organiseert eendaagse meditatiecursus online

Datum nieuwsfeit: 02-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Digitale veiling van rust bij ricardo.nl; eendaagse meditatiecursus door Patty Harpenau

In samenwerking met Europa's grootste digitale veilinghuis Ricardo.nl organiseert Patty Harpenau een unieke veiling van 'rust', een ééndaagse meditatiecursus op haar atelier in Diemen. Op www.ricardo.nl/patty kan vanaf Fl 1,- worden geboden op deze bijzondere dag verzorgd door Patty Harpenau. Eerder dit jaar voltooide zij haar opleiding als meditatie-instructeur bij Deepak Chopra. Naast de meditatiecursus worden ook een aantal zeefdrukken en een origineel van Patty Harpenau geveild.

Alles gaat snel. Niet alleen de tijd, maar ook ons dagelijks leven. Zowel zakelijk als privé. Stress, burn-out, gebrek aan creativiteit zijn de verschijnselen dat wij deze uiterlijke snelheid niet meer geheel kunnen bijbenen. Wij leven en werken met bezieling, en toch& Soms raken we een stukje van onze levensvreugde kwijt, onze energiekanalen raken geblokkeerd en onze energie stagneert. We raken vermoeid en zijn niet meer aangesloten op onze levenskracht. Meditatie kan deze blokkades in onze energie verhelpen. De Primordial Sound Meditation methode ontwikkeld door Deepak Chopra is niet alleen een unieke en toegankelijke methode maar ook een zeer betrouwbare methode. U krijgt een introductie meditatiecursus, waarin u bekend gemaakt wordt met meditatie in het algemeen en uitleg krijgt over Primordial Sound Meditation in het bijzonder. Daarnaast leert u meer over een positieve levenshouding, voeding, filosofie en de invloed van deze aspecten op uw dagelijks leven.

Deepak Chopra is een van de leermeesters van Patty Harpenau, geboren in India, volgde hij een westerse opleiding tot arts. Als arts ondervond hij dat de westerse geneeskunde zich voornamelijk richt op het genezen van symptomen en niet op het voorkomen van ziektes. Zijn zoektocht leidde hem naar de herontdekking van de eeuwenoude Ayurvedische natuurgeneeswijze, die ervan uit gaat dat de geest heerst over het lichaam. Ayurveda is de kennis van oneindige mogelijkheden, de kennis van het zijn.

Begin dit jaar is Patty Harpenau geslaagd voor haar opleiding als IPK-instructor bij Deepak Chopra. Maak kans op een ééndaagse introductie meditatiecursus en biedt mee op de veiling van www.ricardo.nl! Veiling duurt tot 19 oktober.

Voor meer informatie:
Patty Harpenau Productions
Botterweg 66 - 68
1113 HV Diemen
Tel 020 - 6004263
e-mail: harpenau.2@worldonline.nl www.pattyharpenau.nl

ricardo.nl
Niels Vrijhoeven
Admiraal de Rijterweg 545
1055MK Amsterdam
Tel 020-5869600
e-mail: vrijhoeven@ricardo.nl www.ricardo.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie