Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

WebMethods presenteert de Business Integrator

Datum nieuwsfeit: 02-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

webMethods Business Integrator versnelt implementatie van geïntegreerde zakelijke processen

Grafisch gereedschap voor procesmodellering maakt ontwerp en implementatie integratieprocessen mogelijk zonder programmeren

Hilversum, 2 oktober 2000 - webMethods (Nasdaq: WEBM), toonaangevend aanbieder van oplossingen voor business-to-business integratie (B2Bi), kondigt vandaag de Business Integrator aan, een tool voor procesmodellering waarmee integratiespecialisten en andere gebruikers snel zakelijke integratieprocessen kunnen implementeren en aanpassen, en deze zonder programmeren kunnen uitvoeren.

webMethods Business Integrator is de procesmodelleringsmodule voor webMethods Enterprise, een integratieplatform voor de snelle ontwikkeling en implementatie van B2Bi-oplossingen. Dit softwareplatform maakt snelle, naadloze en real-time integratie van ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie