Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Schiedam

Datum nieuwsfeit: 02-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

2 oktober 2000

Man aangehouden na diefstal auto
SCHIEDAM / ROTTERDAM -- Afgelopen vrijdag werd op de Oudelandseweg in Rotterdam-Hoogvliet een automobilist gecontroleerd die even daarvoor door het rode verkeerslicht was gereden. Uit onderzoek bleek dat de man in een auto reed die in de nacht van 12 op 13 september was weggenomen vanaf de Burgemeester van Haarenlaan in Schiedam. De man, een 23-jarige Rotterdammer is aangehouden en overgedragen aan de politie in Schiedam.

Speeltoestel in brand
SCHIEDAM -- In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks half drie stond op de Beatrixlaan een speeltoestel in brand. De brandweer kwam ter plaatse om het vuur te blussen, maar kon niet voorkomen dat drie ruiten van een nabijgelegen pand sprongen ten gevolge van de hitte.

Diverse woninginbraken in het weekend
SCHIEDAM -- Tussen zaterdagochtend 09.00 uur en zondagochtend 00.30 uur werd ingebroken in een woning aan het Schuttersveld. Uit de woning werd onder andere een bankpas weggenomen.
Tussen donderdagavond 20.00 uur en zaterdagavond 18.00 uur werd ingebroken in een woning aan de Lorentzlaan. Uit de woning werd onder andere een laptop weggenomen.
Zaterdag werd tussen 01.30 uur en 10.00 uur ingebroken in een woning in de Newtonstraat. Uit de woning werd onder andere een mobiele telefoon weggenomen. Ook zondag werd ingebroken in een woning in de Newtonstraat, dit maal tussen 02.00 uur en 11.00 uur. Er werd onder andere een mobiele telefoon weggenomen
Zaterdag werd tussen 09.00 uur en 12.0 uur ingebroken in een woning in de Fultonstraat. Uit de woning werd onder andere een fotocamera weggenomen.
Tussen zaterdagmiddag 14.00 uur en zondagochtend 10.30 uur werd ingebroken in een woning aan de Buijs Ballotsingel. Uit de woning werd onder andere een portemonnee weggenomen.
De politie van het district Schiedam stelt een nader onderzoek in naar de woninginbraken.

Koe in de sloot
SCHIEDAM -- Zondagmiddag omstreeks kwart voor vier bleek langs de Kandelaarweg, langs de spoorlijn richting Delft een koe in de sloot te liggen. De brandweer heeft de koe, waarvan de eigenaar onbekend is, uit de sloot gehaald.

Tram ondervindt hinder van aanrijding
SCHIEDAM -- Zondagmiddag omstreeks tien over vijf vond op de Koemarkt een aanrijding plaats tussen twee personenauto\'s. Een 26-jarige Rotterdammer, die vanaf de Oranjeboomstraat kwam, wilde linksaf de Broersvest op, maar verleende geen voorrang aan een hem tegemoet komende 21-jarige Schiedammer. Omdat beide voertuigen precies op de trambaan stonden, moesten trampassagiers tijdelijk met bussen vervoerd worden.

Brand
SCHIEDAM -- Zaterdagochtend omstreeks kwart voor acht bleek brand te woeden in de compressorruimte van een bedrijf aan de Strickledeweg. De brand is vermoedelijk door kortsluiting ontstaan. De brandweer blustte het vuur. Uit voorzorg werd door de ONS de stroom afgesloten van een transformatorhuisje dat naast het bedrijf stond.

Aangehouden na aanbrengen graffiti
SCHIEDAM -- In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks half drie werden op het Stationsplein twee jongens aangehouden die bezig waren graffiti aan te brengen op een schutting bij het treinstation. De twee, een 17-jarige Rotterdammer en een 15-jarige Rotterdammer, werden overgebracht naar het politiebureau en overgedragen aan de Spoorwegpolitie. Vijf spuitbussen verf werden in beslag genomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie