Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuws en informatie gemeente Stadskanaal

Datum nieuwsfeit: 02-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente StadskanaalSluiting Gemeentehuis

26 september 2000

Op maandag 2 oktober is het gemeentehuis tot 10.00 uur gesloten. Dat betekent dat u ook niet terecht kunt in het Publieksbureau (documenten, vergunningen en aanvragen). Het telefonisch spreekuur van de afdeling Sociale Zaken, Schuldhulpverlening en de IKB-bank is op die dag van 10.00 tot 11.00 uur.


Startbijeenkomst 'Toekomst openluchtzwembaden'

26 september 2000

Op maandag 16 oktober wordt er een startbijeenkomst georganiseerd over de toekomst van de openluchtzwembaden in de gemeente. Tijdens deze bijeenkomst wordt er aandacht besteed aan de stand van zaken door wethouder Van de Kolk, is er technische informatie van N.V. Sportfondsenbad-Stadskanaal - de exploitant van de zwembaden- en gaat het enquêtebureau in op de resultaten van de twee enquêtes die gehouden zijn. Ook worden de randvoorwaarden, waaraan de voorstellen voor de toekomstige ontwikkeling moeten voldoen, besproken. De informatieavond is bedoeld als een oproep aan belanghebbenden, belangstellenden en aan de bewonersorganisaties van Musselkanaal, Onstwedde en Stadskanaal Noord om te komen met voorstellen. De bedoeling is om op 14 december een bijeenkomst te organiseren, waarin alle voorstellen worden gepresenteerd.


Aanbieden van afval bij de gemeentelijke afvalverwerking niet langer gratis

26 september 2000

Per 1 oktober gaat de gemeente Stadskanaal f 10,00 per aanhangwagen vragen aan aanbieders van afval bij de gemeentelijke afvalverwerking. Op het terrein van de gemeentelijke afvalverwerking zal een slagboom worden geplaatst. Deze zal worden aangesloten op een munt- en pinautomaat. Het tarief van f 10,00 is niet van toepassing op klein chemisch afval, oud papier en kleding. Per aanhangwagen kan een maximum van twee kubieke meter worden aangeboden. Op de gemeentelijke afvalverwerking zijn medewerkers aanwezig die op de goede gang van zaken zullen toezien.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie