Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

GS Noord-Holland keuren bestemmingsplan Haarlemmermeer goed

Datum nieuwsfeit: 03-10-2000
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

PERSBERICHT, 3 oktober 2000

GS keuren bestemmingsplan `Koepelbesluit' van Haarlemmermeer goed Gedeputeerde Staten (GS) hebben het bestemmingsplan `Koepelbesluit' van de gemeente Haarlemmermeer goedgekeurd met uitzondering van de plankaart van het bestemmingsplan Zwanenburg-midden. In dit bestemmingsplan `Koepelbesluit' worden in één keer de geluidscontouren van Schiphol opgenomen op de circa 60 plankaarten van de in totaal 34 Haarlemmermeerse bestemmingsplannen.

De gemeente Haarlemmermeer heeft van de Ministers van Verkeer & Waterstaat en van VROM eind 1996 de opdracht gekregen om alle bestemmingsplannen aan te vullen met de geluidscontouren van Schiphol. Op grond van de Aanwijzing Luchtvaartterrein Schiphol zijn de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie