Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

UvA start nieuwe scholierencampagne

Datum nieuwsfeit: 03-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamUvA start nieuwe scholierencampagneDe Universiteit van Amsterdam is een nieuwe wervende campagne gestart voor scholieren in 3 en 4 vwo. Evenals in de profilerende campagne spelen hierin mensen de hoofdrol. Scholieren uiten een stelling, een gedachte, mening of ideaal waaruit hun toekomstige bijdrage aan de wereld spreekt. Impliciet verwijzen de uitspraken naar verschillende opleidingen van de UvA. De campagne is getest bij een kleine groep scholieren en is zeer positief gewaardeerd.

De campagne draagt een belangrijk uitgangspunt van de UvA uit: de UvA is een universiteit door en voor mensen. De mensen en hun functies weerspiegelen de kwaliteit, kennis, geschiedenis, toekomst, verscheidenheid, internationaliteit, maatschappelijke betrokkenheid, culturele waarden en invloed van de Universiteit van Amsterdam. Alle mensen die in het verleden, het heden en in de toekomst verbonden zijn (geweest) aan de UvA vormen een belangrijk netwerk.

De nieuwe campagne heeft tot doel laagbetrokken scholieren te interesseren voor de UvA. Als ze hun adres opgeven, worden ze uitgenodigd voor evenementen en voorzien van informatie die ondersteuning biedt bij hun studiekeuze. Service op maat is het uitgangspunt: een scholier die buiten Amsterdam woont ontvangt het boekje Amsterdam Studentenstad, een schoolkrantredacteur krijgt een uitnodiging voor de Schoolkrantdag.

De uitingen worden via posters, flyers, ansichtkaarten en T-shirts op scholen verspreid. De advertenties verschijnen in speciaal op scholieren gerichte media.

..Ik wil steeds beleven dat het ook anders kan.. ..Op een dag is alles ontdekt en beginnen we opnieuw.. ..Denkstraling wordt een nieuwe energiebron.. ..Verticaal denken levert ons veel ruimte op..

..

Laatste wijzigingen: 3 oktober 2000 - (webmaster@uva.nl) Bron: PR & Persvoorlichting

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie