Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bestorming burgemeester-vacatures West-Overijssel

Datum nieuwsfeit: 03-10-2000
Bron: Provincie Overijssel
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Sollicitanten bestormen burgemeester-vacatures West-Overijssel

Bij de Commissaris van de Koningin, mr. J.A.M. Hendrikx, zijn 125 sollicitatiebrieven binnengekomen voor acht vacatures van het burgemeestersambt in West-Overijssel. Het gaat om 10 vrouwen en 115 mannen.

Het werkelijk aantal sollicitanten ligt overigens iets lager, aangezien een aantal personen meerdere sollicitatiebrieven heeft ingestuurd. De nieuwe burgemeesters kunnen naar verwachting per 1 januari 2001 in de fusiegemeenten van start gaan.

De nieuwe gemeenten in West-Overijssel zijn: Dalfsen (Dalfsen/Nieuwleusen) Hardenberg (Hardenberg/Avereest/Gramsbergen) Kampen (Kampen/ IJsselmuiden) Raalte (Raalte/Heino) Olst (Olst/Wijhe) Steenwijk (Steenwijk/Brederwiede/IJsselham) Zwartewaterland
(Hasselt/Genemuiden/Zwartsluis)

Op 18 oktober 2000 kunnen de inwoners ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie