Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Milieukeur wordt onder gebruikers als betrouwbaar ervaren

Datum nieuwsfeit: 03-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Milieukeur

Milieukeur: onafhankelijk, betrouwbaar en topkwaliteit Stichting Milieukeur is een onafhankelijke, betrouwbare organisatie met een product van hoge kwaliteit. Dat is het beeld dat de stichting oproept bij belangrijke spelers op het gebied van Milieukeur en certificatie.

In opdracht van het ministerie van VROM heeft
communicatie-adviesbureau Schuttelaar en Partners een imago-onderzoek verricht onder belanghebbende partijen zoals (potentiële) Milieukeurhouders, producenten, detailhandel en maatschappelijke organisaties. Zij werden gevraagd naar hun mening over het concept Milieukeur, de organisatie van Stichting Milieukeur, de gehanteerde procedures, de internationale samenwerking en de communicatie en marketing.

De geïnterviewden vinden zonder uitzondering dat Stichting ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie