Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Discussieavond in Zoetermeer over politieke netwerken

Datum nieuwsfeit: 04-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Discussieavond over bestuurlijke en politieke netwerken

Vrouwen en mannen worden voor woensdagavond 4 oktober uitgenodigd om met elkaar van gedachten te wisselen over de mogelijkheden bestuurlijke en politieke netwerken voor vrouwen toegankelijk(er) te maken. De bijeenkomst is onderdeel van het door de gemeente Zoetermeer ingestelde project 'Maatschappelijke en politieke participatie van vrouwen, van weinig naar veel'. Na een toelichting door wethouder Gemma Smid-Marsman volgen twee korte inleidingen. Onder andere van oud-wethouder Erris Oskam met 'over de drempel van bestuurlijke netwerken'. Daarna is er ruimte voor discussie. De discussieavond, die om 19.15 uur begint, wordt gehouden in het bedrijfsrestaurant ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie