Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kinderboekenfeest in Tamboer in Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 04-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoogeveen

Kinderboekenfeest in Tamboer

Volgende week woensdag, 4 oktober, organiseert de bibliotheek samen met de Tamboer het vijfde kinderboekenfeest. Op deze middag kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar in de Tamboer kennismaken met theater, poppenkast, kinderboekenschrijvers, film en doe-activiteiten. Het kinderboekenfeest is tevens de start van de Kinderboekenweek, met dit jaar als thema: Driftkikkers en feestvarkens - Over de aard van het beestje.

Het programma

Voor de jongsten zijn er twee theatervoorstellingen: marionettentheater De Flierefluiter gaat in 'De bonte beestenboel' op zoek naar de boekenbeer. Theatergroep De Twee Heeren speelt het muzikale verhaal 'Karel en de koude koning'. Voor de oudsten speelt Knikkende Knieën 'De Zilverboom', een verhaal vol verdriet, pret en avontuur over de hond van Niels die een bijzonder medicijn nodig heeft. Ook draait de film 'De 101 Dalmatiërs'.

Meer weten?

Kijk op de website van de bibliotheek www.obhoogeveen.nl (de rubriek 'nieuws') of vraag in de bibliotheek naar de speciale folder. De toegangsprijs is f. 7,50 op de dag zelf. Tot en met 3 oktober kunt u bij de bibliotheek en de Tamboer kaarten in de voorverkoop halen voor f. 6,- per stuk..

© Copyright Gemeente Hoogeveen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie