Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiebijeenkomst Texaco-locatie Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 04-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Informatiebijeenkomst hoek Terweeweg/Geversstraat (Texaco-locatie) Op 4 oktober wordt er een informatiebijeenkomst gehouden over de plannen voor de hoek Terweeweg/Geversstraat (de Texaco-locatie). Deze bijeenkomst vindt zal plaatsvinden op 4 oktober om 16:30 in de raadzaal van het gemeentehuis van Oegstgeest, Rhijngeesterstraatweg 13.
De plannen behelzen de realisering van een appartementencomplex. In de bijeenkomst zal de gemeente Oegstgeest het te volgen planvormingstraject uiteenzetten. Vervolgens zal de architect van de plannen voor de Texaco-locatie het ontwerp toelichten. Hierna is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Met nadruk wordt gesteld dat de plannen voor de Texaco-locatie nog niet vastliggen. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de heer M. Bruins, telefoon (071) 51 91 755

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie