Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koningin en Minister-President huldigen medaillewinnaars

Datum nieuwsfeit: 04-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis

04/10/00 Koningin en Minister-President huldigen medaillewinnaars Olympische Spelen

Hare Majesteit de Koningin en de Minister-President huldigen woensdag 4 oktober 2000 de Nederlandse medaillewinnaars van de Olympische Spelen 2000. De Koningin ontvangt de sporters samen met Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje in Paleis Noordeinde. De Minister-President spreekt hen toe tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Ridderzaal.

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en NOC*NSF en haar Partners in Sport verzorgen deze dag een huldigingsprogramma voor de Olympische medaillewinnaars in Den Haag. De staatssecretaris van VWS, mevrouw A.M. Vliegenthart, en de voorzitter van NOC*NSF, de heer H. Blankert, ontvangen hen in de Ridderzaal. Tijdens deze bijeenkomst worden de medaillewinnaars toegesproken door minister-president W. Kok. Eveneens worden de cheques van het Medaillebonusplan aan de atleten uitgereikt door de Partners in Sport.

De middag wordt afgesloten met een rijtoer door het centrum van Den Haag, aangeboden door de Gemeente Den Haag en het Olympisch Steunpunt Den Haag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie