Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hypotheeknu.nl van start

Datum nieuwsfeit: 04-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hypotheeknu.nl is live!

Na bijna een jaar voorbereiden, bedenken, bouwen en uitvoeren is het zover: hypotheeknu.nl is live te bewonderen op internet. En de previewfase heeft, met ruim 300 offerteaanvragen, bewezen dat hypotheeknu.nl hard op weg is een doorslaand succes te worden. En dat moet ook, want wij willen de meest complete hypotheekportal op het web worden: een bron van informatie waarmee de consument zijn weg vindt naar alle hypotheekaanbieders en -adviseurs en hun producten in Nederland. Op www.hypotheeknu.nl kunt u met eigen ogen zien hoe we dat willen bereiken.

Hypotheeknu.nl is beslist geen intermediair of adviessite. Wij streven ernaar alle aanbieders en intermediairs met hun producten op de site vertegenwoordigd te krijgen. Door middel van een interactief proces komt hij op de juiste plek terecht. Vragen als: 'Bij wie kan ik meer dan 120 procent van de executiewaarde krijgen' kunnen met een druk op de knop beantwoord worden. Van verschillende geldverstrekkers is in één keer te berekenen wat de maximale hypotheeksom bedraagt. Van elk product is het actuele rentetarief zichtbaar.

Er zijn overzichtssites en er is hypotheeknu.nl. Het verschil zit hem in de details. Hypotheeknu.nl beschikt over een uitgebreide database van intermediairs die zich gratis kunnen aanmelden. Bij hypotheeknu.nl kan de consument op basis van een veelheid aan voorkeuren de voor hem of haar meest geschikte intermediair uitkiezen. Dat kan op basis van een simpel gegeven als postcode, maar dat kan ook veel specifieker. 'Ik zoek een intermediair die gespecialiseerd is in beleggingshypotheken, en bij voorkeur een vrouw', om maar eens een voorbeeld te noemen. Ruim 600 adviseurs hebben zich al aangemeld.

Hypotheeknu.nl is een initiatief van de Da Vinci Groep b.v., een bedrijf met naam in de financiële wereld dat gespecialiseerd is in IT oplossingen en concepten op het gebied van internet.

Indien u meer informatie wenst over de activiteiten en doelstellingen van hypotheeknu.nl, dan kunt u contact opnemen met Agnes Willenborg. Telefoon: (020)630 19 55 E-mail: (info@hypotheeknu.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie