Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuws uit het Europarlement

Datum nieuwsfeit: 04-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
CDA

De EVP-ED-fractie wil dat de Europese Unie en de individuele lidstaten een inspanningsverplichting aangaan om de interne obstakels uit de weg te ruimen voor een snelle de toetreding van nieuwe landen. "De interne hervorming van de EU moet mogelijk maken dat voor 2004 kandidaat-lidstaten kunnen toetreden zodat zij kunnen deelnemen aan de Europese verkiezingen van 2004 en aan een nieuwe IGC-ronde over bijvoorbeeld de nieuwe Europese grondwet." aldus Wim van Velzen, vice-voorzitter van de EVP-ED-fractie tijdens het debat over de toetredingsonderhandelingen. Zowel minister Moscovici die namens de Raad het woord voerde, als Commissaris Verheugen, reageerden hierop positief. "Vanaf 1 januari ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie