Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ING Groep neemt een 39%-belang in InterPlein

Datum nieuwsfeit: 04-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Amsterdam, 4 oktober 2000 ING Groep neemt een 39%-belang in InterPlein
ING Groep heeft een strategisch belang van 39% genomen in InterPlein. InterPlein is een internetonderneming die ervaring en deskundigheid in huis heeft op het gebied van het ontwikkelen van interactieve rekenmodules, het pleinenconcept, e-commerce en de ontwikkeling van websites. Het belang in InterPlein biedt ING de mogelijkheid haar e-Business activiteiten te versterken en te versnellen. InterPlein is gespecialiseerd in het ontwikkelen van rekenmodules en interactieve componenten. Met een assortiment van ruim 300 rekenmodules is InterPlein marktleider in Europa. Voorbeelden van rekenmodules zijn de warrantcalculator, de pensioencalculator en de maximale hypotheekmodule.
Via InterPlein kan tevens toegang verkregen worden tot een netwerk van ongeveer 50 'internetpleinen'. Dit zijn themasites die erop gericht zijn om een specifieke doelgroep kennis te laten maken met bedrijven binnen een bepaalde markt. Consumenten kennen InterPlein voornamelijk van portals zoals www.BelastingPlein.nl en www.BeleggingsPlein.nl.

Verder ontwikkelt het bedrijf geavanceerde
productvergelijkingsdatabases en websites, zowel voor eigen gebruik als voor derden. Dit jaar heeft InterPlein de 'Emerging Entrepreneur' prijs gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een jong, snel groeiend bedrijf met een veelbelovende toekomst. InterPlein, gevestigd in Helmond, is in 1999 gestart met 16 medewerkers en heeft momenteel ruim 100 personeelsleden. Op internet is het bedrijf te vinden onder www.InterPlein.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie