Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veelzijdig ontwikkelingsplan Oranjebuitenpolder Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 04-10-2000
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Veelzijdig ontwikkelingsplan Oranjebuitenpolder

Het College van B. en W. van de gemeente Rotterdam heeft een ontwikkelingsplan voor de Oranjebuitenpolder gepresenteerd, dat aansluit op het in 1998 genomen besluit om de polder te bestemmen voor natuur en recreatie. De Oranjebuitenpolder is het eerste grote natuur- en recreatieproject dat in het kader ROM (Ruimtelijke Ordening en Milieu) -Rijnmond wordt gerealiseerd en vormt een onderdeel van de landschappelijk en ecologische zone Kust-Staelduinse Bos-Oranjeplassen-Midden Delfland. De totale kosten van de herinrichting van de polder bedragen ca. 39 miljoen gulden. De kosten worden voor een belangrijk deel gedekt uit het ROM-akkoord, waarin de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie