Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidie milieuprojecten gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 04-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Subsidie milieuprojecten

De gemeente Ede voert een actief milieubeleid. Werken aan een beter milieu kan de gemeente echter niet alleen. Belangrijk is dat iedereen daar aan bijdraagt. Bedrijven, burgers en maatschappelijke groeperingen. Ede wil daarom mensen stimuleren en stelt 15.000 gulden beschikbaar voor groepen die concreet willen meewerken aan het milieu. Heeft u als groep een goed idee voor een beter milieu en wilt u dat zelf uitvoeren, dan kunt u een verzoek om subsidie indienen.

Wie kan subsidie aanvragen?
Elke organisatie of groep van personen die zonder winstoogmerk, actief, via een gericht project, een bijdrage wil leveren aan het Edese milieubeleid. Het moet dus gaan om projecten die de organisatie zelf wil uitvoeren, eventueel in samenwerking met anderen.

In welke vorm
Een projectvoorstel kan schriftelijk worden ingediend, met een beschrijving van projectdoel, verwacht resultaat, planning, het noemen van de projectdeelnemers en een begroting. Ook moet worden vermeld hoe groot de bijdrage is, die van de gemeente wordt gevraagd.

Beslissing
Indieners van een projectvoorstel zullen zo spoedig mogelijk bericht ontvangen over de beslissing op het verzoek om subsidie.

Informatie
Voor meer informatie over deze subsidieregeling kunt u contact opnemen met de heer E. Van Tol van de hoofdafdeling Vergunningen en Handhaving van de gemeente Ede, tel. (0318) 68 06 87.Ede, 4 oktober 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie