Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Pensioenfonds mag aanvullend verzekeren

Datum nieuwsfeit: 04-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Datum : 4/10/2000
Pensioenfonds mag aanvullend verzekeren

Financieele Dagblad 4/10/2000

Met een kleine meerderheid heeft de Tweede Kamer uitgesproken dat bedrijfstakpensioenfondsen aanvullende verzekeringen verplicht mogen aanbieden. De Kamer keurde dinsdag een wijziging in deze zin goed van de 'Wet verplichte deelneming in een bedrijfstakpensioenfonds'. De aldus gewijzigde wet werd vervolgens in haar geheel vastgesteld. De betreffende wijziging was voorgesteld door regeringspartij PvdA en oppositiepartij CDA en is met steun van de kleine rechtse partijen aangenomen. De verzekeraars vinden het concurrentievervalsend als pensioenfondsen aanvullende verzekeringen, zoals voor het dichten van het WAO-gat, kunnen aanbieden, die vervolgens ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie