Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluitenlijst GS Groningen

Datum nieuwsfeit: 04-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Groningen

Besluitenlijst GS van 3 oktober 2000

1. GS hebben besloten goedkeuring te onthouden aan het bestemmingsplan "De Lindenbergh" van de gemeente Scheemda. Dit plan voorziet in de bouw van 8 woningen in de kern Nieuwolda. Het plan is niet in overeenstemming met de afspraken die met Scheemda over woningbouw zijn gemaakt. Hierover zal vervolgoverleg plaatsvinden.

2. GS hebben besloten een subsidieaanvraag van het projectbureau van MKB-Noord voor een scholingsprogramma voor werkzoekenden, voor het bedrijf VPZassuradeuren af te wijzen. Het project voldoet niet aan de subsidiecriteria, nl. het bedrijf levert zelf geen bijdrage aan het project en er is geen begroting voor het project ontvangen.
3. In een brief aan de statencommissie Welzijn, Zorg en Cultuur informeren GS hen over de positionering van de instituten POZW en SPRONG binnen het nieuwe welzijnsbeleid, zoals geformuleerd in de nota "Werken aan sociale duurzaamheid".GS sterven ernaar sport en bewegen in één huis onder te brengen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie