Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe organisatie Arbeidsvoorziening

Datum nieuwsfeit: 04-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuwe organisatie Arbeidsvoorziening

Arbeidsvoorziening is met ingang van oktober 2000 georganiseerd in vijf zelfstandige bedrijfsonderdelen onder het Concern Arbeidsvoorziening. Zowel de voorgenomen wijziging van het sociale zekerheidsstelsel (SUWI) als de veranderende arbeidsmarkt waren voor bestuur en directie van Arbeidsvoorziening aanleiding om de dienstverlening anders in te richten. De Centrale Ondernemingsraad heeft na een intensief adviestraject ingestemd met de nieuwe opzet van Arbeidsvoorziening.

Datum: 2 octoberr 2000

De omvangrijke en ingrijpende reorganisatie heeft een groot beslag gelegd op de medewerkers. Tijdens de reorganisatie moest uiteraard de dienstverlening gewoon doorlopen. Er is intensief, met inzet van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie