Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Radio 538 nu ook in de Zeeuwse ether

Datum nieuwsfeit: 04-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

P E R S B E R I C H T

Radio 538 vanaf vandaag in de ether in Zeeland
Zender in Terneuzen sinds vandaag op volle kracht

Hilversum, 3 oktober 2000 - Vanaf vandaag is Radio 538 in het grootste deel van Zeeland op volle kracht te beluisteren via de ether. Dankzij een nieuwe zender in Terneuzen kan iedereen in Zeeuws Vlaanderen (behalve de westkust en het uiterste oosten), Walcheren, Zuid Beverland, Noord Beverland en Schouwen Duivenland altijd en overal luisteren naar Radio 538 via de frequentie 101.2 FM.

Directeur van Radio 538 Erik de Zwart over de nieuwe zender: "Radio 538 blijft groeien en een uitbreiding van het ethergebied hoort daar zeker bij. We streven naar een landelijke etherdekking en zijn blij dat vanaf nu ook iedereen in Zeeland naar Radio 538 kan luisteren."

Het populaire radiostation dat de laatste tijd opvallend scoort met de deejays Edwin Evers en Jeroen van Inkel, is op dit moment marktleider onder 13 tot 19 jarigen en bij studenten. In de groep 20 tot 29 jaar is Radio 538 het tweede station van Nederland en in de groep 30 tot 39 jaar het derde.

Radio 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie