Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Discussie FNV over miljoenennota en arbeidsvoorwaarden

Datum nieuwsfeit: 05-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FNV

Miljoenennota en arbeidsvoorwaarden
Regio Noord - (groningen@fnv.nl)

FNV Bondgenoten in Noord-Nederland gaat discussiëren over de Miljoenennota. Hoofdbestuurder Wouter Waleson analyseert de raakvlakken met het arbeidsvoorwaardenbeleid. Vervolgens een pittige discussie met de kaderleden. Op donderdagavond 5 oktober 2000 in de Martinihal te Groningen. Miljoenennota
De derde dinsdag in september presenteert de regering haar voornemens; de zogenaamde miljoenennota. Deze miljoenennota raakt bondsbelangen zoals het arbeidsvoorwaardenbeleid. De vraag is hoe dat precies uitwerkt.

Discussie
In een kaderbijeenkomst (belangstellende leden zijn welkom) zal Wouter Waleson (hoofdbestuurder FNV Bondgenoten en coördinator arbeidsvoorwaardenbeleid) de raakvlakken bespreken. Vervolgens kunnen er vragen gesteld en kan er gediscussieerd worden onder leiding van bondsraadslid A. Pronk.

Doe mee
Doe mee aan de bijeenkomst voor Friesland, Groningen en Drenthe die plaatsvindt op: DONDERDAG 5 OKTOBER 2000
PLAATS: Martinihal Groningen, Leonard Springerlaan 2, Groningen www.fnv.nl/04wiezijnwij/regio/noord/noord/plattegrond.gif (zie plattegrond) AANVANG: 20.00 uur

Informatie
A.P. van Dijk,
Bestuurder Metaal & Techniek FNV Bondgenoten in Groningen Postbus 11046, 9700 CA Groningen
Telefoon 050-3631000

Meer nieuws? Ga naar www.fnv.nl/noord.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie