Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium 'XTC Worldwide' in Evoluon te Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 05-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Openbaar Ministerie
Zoek soortgelijke berichten
Openbaar Ministerie

Eindhoven, 18 september 2000

XTC Worldwide

Onder de titel 'XTC Worldwide' wordt op donderdag 5 oktober a.s. een symposium gehouden in het Evoluon te Eindhoven. Het symposium is een initiatief van de Unit Synthetische Drugs (USD) en het Openbaar Ministerie.
Het symposium staat in het teken van de globalisering van de synthetische drugs en precursorenproblematiek (grondstoffen).

Er zijn geen enkele andere drugs die zo snel zijn doorgedrongen in zovele landen in verschillende delen van de wereld als de synthetische drugs. Niet alleen het gebruik, maar ook de productie van en handel in synthetische drugs laten wereldwijd een enorme toename zien. Dit geldt ook voor de illegale handel in precursoren. Met een beter gecoördineerde en intensievere aanpak van de bestrijding van synthetische drugs en precursoren door alle betrokken nationale en internationale diensten, kan de georganiseerde criminaliteit op het gebied van synthetische drugs beter bestreden worden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie