Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Introductie internationale zoekmachine Amadillo.com

Datum nieuwsfeit: 05-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ABENTEUER CHAT GMBH

Introductie van de internationale Zoekmachine Amadillo.com

Laboe, Duitsland (ots) - De Internetfirma Abenteuer-Chat GmbH brengt met de introductie van de internationale Zoekmachine Amadillo.com een nog snellere zoekmachine met een groter vermogen op de markt. De sinds 1.4.2000 in het gebied 'nationaal' ingezette zoekmachine Amadillo.de, heeft zich met 1.000.000 PI's per maand in een zeer korte tijd een vaste stamplaats verworven in de rij van zoekmachines. De firma verwacht dat Amadillo.com op dezelfde wijze een sterk begin en een snel groeiend aantal gebruikers zal meemaken.

De zoekmachines onderscheiden zich door een duidelijke lijn en concentratie op het 'zoeken' op het Internet. Slechts de meest noodzakelijke features zijn op de beide zoekmachines te vinden. Een gratis mailservice, eenvoudig en ongecompliceerd in het gebruik, voor een directe on-line verbinding, waardoor bij URL -aanmeldingen het resultaat direct te controleren is. Ook is er een on-line search die de business partner in de gelegenheid stelt om een blik te werpen in de gebruikerskring van Amadillo.

Een goed gevulde webcatalogus, Napping, het weer, nieuwsberichten, Reisservice (alleen bij Amadillo.de), gratis URL inschrijvingsservice (alleen bij Amadillo.de) alsmede snel zoeken en goede zoekresultaten zijn standaard bij de beide producten. Een filter tegen kinderpornografie is al twee maanden bij Amadillo.de in gebruik en heeft zeer positieve resultaten gegeven. In de nieuwe zoekmachine is deze filter eveneens geactiveerd. Het kan nog wel ongeveer drie maanden duren totdat er een 100% zekerheid bestaat dat alle algemene vragen die in zoekbegrippen, in (bijna) alle talen voorkomen, uitgesloten worden.

De vennoten van Abenteuer-Chat-GmbH, Frank Hollm en Claudia Hollm hebben destijds bij de oprichting van de BV in 1998 als doel gesteld een zoekmachine te programmeren, die een daadwerkelijke hulp bij het zoeken op het Net kan betekenen. Geen informatiestroom en geen bergen ongevraagde zoekresultaten, maar liever een '0' zoekresultaat die de gebruiker aanspoort om het gezochte begrip nog duidelijker te omschrijven. De Databank wordt dagelijks met 200.000 links uitgebreid en wordt regelmatig op niet actuele links doorzocht.

Voor de directie en ook voor de medewerkers en ontwikkelaars van de firma Abenteuer-Chat GmbH is het doel duidelijk. Een Databank met 500 miljoen registraties en een steeds verder verbeterde zoektechniek met top treffers.

ots Originele tekst: Abenteuer Chat GmbH Im Internet terug te vinden op: recherche.newsaktuell.de

Perscontact:
Abenteuer Chat GmbH Am Honnigsol 13 24235 Laboe Tel: +49 (0) 4343/499555 Fax: +49 (0) 4343/499557 EMail: (Team@amadillo.de)


05 okt 00 09:25

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie