Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Landregistratie in Guatemala in beweging

Datum nieuwsfeit: 05-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Het Kadaster

Landregistratie in Guatemala in beweging

Eind 1996 hebben de regering en de gewapende oppositie in Guatemala een vredesverdrag gesloten. Belangrijk onderdeel daarvan was de ontwikkeling van een grondpolitiek inclusief een betrouwbaar en efficiënt systeem voor eigendomsregistratie, gebaseerd op nieuwe wetgeving voor heel Guatemala en met gelijke rechten voor alle burgers. Vertegenwoordigers van de overheid en van de verschillende etnische groepen hebben samen een programma ontwikkeld dat in 1997 is goedgekeurd. Intussen zijn allerlei activiteiten gestart om de nieuwe grondpolitiek in te voeren, zoals verschillende kadastrale proefprojecten die door buitenlandse geldschieters worden gefinancierd. Ook Nederland betaalt projecten in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie