Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Buhrmann versterkt positie papiergroothandel in Spanje

Datum nieuwsfeit: 05-10-2000
Bron: Buhrmann
Zoek soortgelijke berichten
BUHRMANN VERSTERKT POSITIE
PAPIERGROOTHANDEL IN SPANJE

Buhrmann, de business services en distributie onderneming en marktleider in de Europese papiergroothandel, verwerft een meerderheidsbelang in Union Papelera S.A., gevestigd in Barcelona, Spanje.

De papiergroothandel Union Papelera is een vooraanstaande onderneming in Catalonië die zich voornamelijk richt op de verkoop van een breed assortiment papier aan drukkers, reclamebureaus en plaatselijke wederverkopers. Union Papelera is een winstgevend bedrijf en realiseert met 37 medewerkers een jaarlijkse omzet van 20 miljoen euro.

Met deze acquisitie versterkt Buhrmann haar positie op de Spaanse markt, in grootte de vijfde markt in Europa. Union Papelera ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie