Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mededelingen gemeente Steenbergen

Datum nieuwsfeit: 05-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Steenbergen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Steenbergen


Diverse mededelingen

Hoorzittingen

Commissie Bezwaar- en Beroepschriften

op dinsdag 10 oktober 2000 houdt de commissie voor de behandeling van bezwaar- en beroepschriften voor de gemeente Steenbergen een drietal hoorzittingen in vergaderkamer 21 van het stadskantoor aan de Westdam 22 te Steenbergen. Op de agenda staan onder andere een bezwaarschrift tegen een beslissing in het kader van de uitvoering van de Algemene Bijstandswet. Gelet op het privacygevoelige karakter van dit bezwaarschrift is het aannemelijk dat die hoorzitting achter gesloten deuren zal plaatsvinden.

Wel in openbaarheid zal worden behandeld een bezwaar van de heer H.B. tegen het besluit van burgemeester en wethouders om geen vergoeding te verstrekken op basis van de Regeling Opvang Asielzoekers voor een orthodontische behandeling van zijn dochter.

Die hoorzitting zal beginnen om 09.30 uur.

Aansluitend, om 10.00 uur, zal het bezwaarschrift worden behandeld van een zevental bewoners van de Eerste Boutweg te Kruisland tegen de verlening van een bouwvergunning aan de heer A.J.A.M. Hagens voor de bouw van een woning en bedrijfsruimte ten behoeve van een hoveniersbedrijf aan de Eerste Boutweg 23b te Kruisland.
De bezwaarschriften en eventuele verdere op de zaak betrekking hebbende stukken liggen voor de indieners en eventuele andere belanghebbenden ter inzage op het gemeentehuis.
Voor nadere informatie kan men terecht bij de secretaris van de commissie.Gun de toekomst een kijkje in ons leven, maak foto's voor FotoMonument 2000

Op 25 september is de landelijke presentatie van FotoMonument 2000 gestart. Bij FotoMonument 2000 wordt aan alle mensen in Nederland gevraagd om in de periode van 1 oktober tot en met 31 december 2000 foto's te maken van het dagelijks leven. Doel is het dagelijks leven voor nu en later te documenteren en om mensen te stimuleren zich uit te drukken met behulp van fotografie. Als veel mensen foto's maken ontstaat er een uniek 'monument' van het dagelijks leven in het jaar 2000. Alle foto's zijn van 13 april t/m 3 juni 2001 te zien op een grootste landelijke tentoonstelling in Zaanstad en de Zaanstreek.
Een folder is te verkrijgen bij de balie van het stadhuis.

Geen spoed, wel politie?

Bel: 09 00 - 88 44
30 cent per minuut


Openbare vergaderingen

Commissie Openbare Werken ma 9 oktober

Agendapunten o.a.:

* Delegatiebevoegdheid tot aankoop van gronden welke bestemd zijn voor voorzieningen van openbaar nut (wegen, paden etc.).
Commissie Welzijn / EZ di 10 oktober

Agendapunten o.a.:

* Fraudebeleidsplan Sociale Zaken 2001.

* Activiteitenplanning.

Commissie ABZ/M deze gaat niet door.

Commissie VROM do 12 oktober

Agendapunten o.a.:

* Verslag Inspectie Milieuhygiëne.

* Wijziging van de bouwverordening.


Raadsvergadering: do 26 oktober.

Deze vergaderingen beginnen om 19.30 uur in de burgerzaal van het stadskantoor (ingang via Westdam 22). In deze openbare vergaderingen mag iedereen, met vooraf verkregen toestemming, het woord voeren. Op de gemeentelijke teletekstpagina's van TV-Gazet (pagina 213) wordt de agenda van de raadsvergadering vermeld. De onderwerpen liggen ook ter inzage bij de receptie in het stadhuis.


Evenementen

vr 7 okt Muziekuitvoering van Harmonie Volharding in sporthal De Buitelstee, Dinteloord. Info 522290.

vr 7 okt Kinderkledingbeurs in 't Cromwiel, Steenbergen. Info 564413.

vr 13 t/m ma 16 okt Vogeltentoonstelling in café De Fles, Molenweg 47, Steenbergen. Info 566093.

wo 18 t/m vr 20 okt Kermis Dinteloord.Laatste aanpassing uitgevoerd op: donderdag 05 oktober 2000 .

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie