Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Boeken 'Zoeken naar zekerheid' van Verbond Verzekeraars

Datum nieuwsfeit: 05-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Zoeken naar zekerheid

Onder de titel 'Zoeken naar zekerheid' brengen het Verbond en het Nederlands Economisch-Historisch Archief (NEHA) binnenkort een zeer diepgaand gedocumenteerd, helder geschreven en rijk geïllustreerde serie van vier boeken in een handzame cassette uit. Hierin staat de geschiedenis van het Nederlandse publieke en particuliere zekerheidstelsel beschreven.

In het 1.500 pagina's tellende standaardwerk zijn vele, nooit eerder gepubliceerde illustraties opgenomen. Tot nu toe ontbrak een algemeen overzichtswerk waarin Nederland als verzekeringsland bij uitstek centraal staat. De vier delen zijn steeds op eenzelfde wijze opgebouwd. Per tijdvak wordt besproken welke risico's typerend zijn ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie