Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

UPS en Texaco werken samen bij proefproject in Benelux

Datum nieuwsfeit: 05-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Newconomy

Links
Internetaankopen van WineSmart.com ophalen bij het benzinestation (05-10-2000)

UPS en Texaco werken samen bij proefproject in Benelux

Wie binnenkort een flesje wijn bij WineSmart.com of een paar schoenen van Nike op internet aanschaft, kan ze daarna bij een Texaco-pomp ophalen. De benzinestationketen start samen met pakjesbezorger UPS een proefproject in de Benelux waaraan ongeveer 1000 pompen deelnemen.

De proef is geïnspireerd door één van de grootste problemen van e-commerce: de bezorging van de bestelde producten. Mensen moeten een hele dag vrij nemen om op de bezorgdienst te wachten of de koerier staat voor een dichte deur als het pakketje wordt afgeleverd. De bezorging van de producten bij de benzinestations biedt voor deze twee problemen een oplossing. Wanneer mensen bij WineSmart.com een fles wijn bestellen, kunnen ze bij de bezorgopties aangeven of ze het bij een van de deelnemende stations willen laten afleveren. Wanneer het product bij de pomp aankomt, krijgt de klant een e-mail. Ze hebben dan 14 dagen de tijd om de fles wijn op te halen. Ook Nike heeft aangegeven binnenkort van de distributiemethode gebruik te willen maken. In Nederland doen 400 pompen van Texaco mee aan het project.

Related links:

1. Website WineSmart.com

2. Profiel WineSmart.com

3. Persbericht Newconomy neemt belang in WineSmart.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie