Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Digitale Stad bëindigt redactie activiteiten

Datum nieuwsfeit: 05-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
De Digitale Stad (DDS)

Digitale Stad besluit tot beëindiging redactie activiteiten De Digitale Stad holding BV (DDS) heeft besloten de redactie activiteiten ondergebracht in een van haar werkmaatschappijen - DDS City BV - te beëindigen.

Het investeringsklimaat m.b.t. `business to consumer' georiënteerde internetbedrijven is het afgelopen half jaar dramatisch omgeslagen. Omdat de activiteiten ondergebracht in DDS City BV in dit stadium verliesgevend zijn dient er zonder nieuwe kapitaalverstrekkers gesaneerd te worden in de kosten. In dat kader worden de lopende contracten met 3 redacteuren afgebouwd. De redactie activiteiten - waaronder het dagelijks schrijven van nieuwsberichten - zullen per ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie