Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oproep voor I/D-banen gemeente Den Helder

Datum nieuwsfeit: 05-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Oproep aan organisaties om zich aan te melden voor I/D-banen

betreft: week: week 40

De gemeente Den Helder heeft voor het jaar 2001 van de Rijksoverheid de mogelijkheid gekregen om 25 I/D-banen tot stand te brengen. I/D-banen zijn gesubsidieerde banen in de collectieve en non-profitsector voor langdurig werklozen. De banen zijn gericht op instroom in het arbeidsproces en de doorstroom naar andere functies in het arbeidsproces.

Als organisatie moet u wel aan enkele voorwaarden voldoen: behartiging van het algemeen belang moet bij uw instelling voorop staan (dus geen commerciële bedrijven) en uw bedrijf moet kinderopvang bieden die voldoet aan de formele eisen. De overige voorwaarden staat in het Besluit In- en Doorstroombanen (artikel 1, lid 4 en 5).

Voldoet uw organisatie aan die voorwaarden en meent u in aanmerking te komen voor één of meerdere I/D-banen, dan kunt u tot 11 november 2000 een gemotiveerd verzoek indienen aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Den Helder. Het adres is: Postbus 36, 1780 AA in Den Helder.

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande nog nadere informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met de heer Ch.L. Mica, consulent In- en Doorstroombanen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0223-671313.

laaste verandering: oktober 05, 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie