Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Cuijk

Datum nieuwsfeit: 05-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 5-10-2000
Persbericht district Land van Cuijk

DOORRIJDER AANGEHOUDEN De politie Land van Cuijk heeft woensdagavond een20 jarige inwoner van Grave aangehouden op verdenking van doorrijden na een aanrijding. Op de Estersveldlaan zag hij te laat dat hij een bocht naderde en reed vervolgens tegen een hekwerk. Zonder de aanrijding te melden verliet hij de plaats van het ongeval. Een getuige noteerde het kenteken van deze auto en belde de politie.De betrokken auto is aangetroffen in de Willem Verheidenstraat. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

SNELKRAAK In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken bij een winkel aan de Stationsstraat in Mill. Met behulp van een auto werd de pui van de winkel geheel vernield. Uit de winkel verdween een nog onbekende hoeveelheid lingerie. Getuigen zagen 2 mannen met bivakmutsen in de winkel.

DIEFSTAL FIETS UIT SCHUUR Uit een schuur bij een woning aan de Kwikstraat in Boxmeer is in de nacht van woensdag op donderdag een fiets gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie