Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Korthuis presenteert visie in 'Gezond debat'

Datum nieuwsfeit: 05-10-2000
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Korthuis presenteert visie in 'Gezond debat'

Wethouder Korthuis (o.a. Maatschappelijke Dienstverlening en Volksgezondheid) geeft op donderdag 5 oktober haar visie op de stedelijke ontwikkeling van Rotterdam vanuit volksgezondheidsoogpunt. Zij doet dit voor aanvang van het 'Gezond debat', een discussie over stedelijke ontwikkeling en gezondheid. Naast wethouder Korthuis nemen ook wethouder Hans Kombrink (o.a. Ruimtelijke Ordening), wethouder Herman Meijer (o.a. Volkshuisvesting en Grote-stedenbeleid), enkele topambtenaren uit betrokken diensten en drie externe deskundigen aan de discussie deel. Het debat is opgebouwd rond de thema's 'functiemix' en 'openbare ruimte' en vindt van 10.00 tot 13.00 uur plaats in kamer 113 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie